Sommeravslutning

Etter en begivenhetsrik vår i Aust-Agder dachshundklubb, der vi i tillegg til de ukentlige treffene på Assev og har hatt blant annet sporleggerkurs, hagleskyting ved Uvann og fiskekonkurranse ved Risdal villmarkscamping, var det på tide å runde av for sommer, sol og ferie.
Det ble gjort med herlig grillmat og nydelige kakebakst på sommeravslutningen 24 juni, på Assev. Det samlet seg ett lystig lag på ett 20 talls medlemmer og en håndfull 4 beinte, der alle kunne klappe seg selv og hverandre på skulderen for god gjennomføring av klubbens aktiviteter så langt i år.

En spesiell takk til jentene på arrangement – hadde det ikke vært for de, ville vi verken hatt vått eller tørt å meske oss med på onsdagssamlingene og den trivelige sommeravslutningen. Tusen takk!

Styret ønsker alle en riktig god sommer! Vi gleder oss til å nyte sørlandssommer og vil minne dere alle om å sette av datoene 5 august for dugnaden på assev og ikke minst; Utstilling på Søndeled 20. august!

God sommer!

Sommeravslutning våren 2015

1 Kommentar

Stengt for kommentarer.