Utstilling mars 2016

Lørdag 12 mars arrangerte Aust-Agder Dachshundklubb sin første utstilling for 2016, denne gangen innendørs på Sørlandets Hundehall, Gjennestad på Rykene.
Dommer Svein Bjarne Helgesen førte hunder og eiere stødig gjennom ringen.
55 dachshunder var påmeldt, der dachshund langhåret dominerte ringen.

Resultater for AADHK’s utstilling 12 mars 2016

Royal Canin, som er hovedsponsoren vår, bidro med fôrsekker til premiering, Line Haakonsen’s blomsterfotografier ble og delt ut til BIS 1-6.  Anne Damsrud Paulsen fra Kennel Dachsverk bidro med 4 nydelige grafiske bilder som ble brukt til premiering.

Tradisjonen tro, hadde arrangementkomiteen ordnet til både kiosk og lotteri. Deltagerne fikk i seg deilig lapskaus, Unni’s munker samt vafler, kaker, pølser og gratis kaffe mm.
lotteribordet vårt bugnet av vakkert håndarbeid; Aslaug’s kransekaker og strikkede skjerf, nydelige hjemmestrikkede hundegensere fra Elisabeth Grønnevold-Olsen samt artig hundeleke aka sjøhest fra Anne Bergsengene til fruktkurv fra Extra Fevik, hundeleker fra Europris Nedenes, gavekort fra Fevik Blomster og McDonalds Grimstad samt en masse annet flott og nyttig til både 2 -og 4 beinte – lotteriet er så populært at det var over før halve dagen var gått.
Tusen hjertelig takk til alle bidragsytere, loddselgere og ikke minst loddkjøpere!

Vi tørr å påstå at dagen var vellykket på flere måter. Hundehallen passet perfekt til utstilling når temperaturen ute var langt fra både vår og sommer. Klubbens medlemmer stilte velvillig opp på tvers av komiteer, noe som gjorde at parkering gikk som smurt, dommeren fikk sin skriver, kjøkkenet gikk på skinner og tilbakemeldingene fra utstillere var ensbetydende positive.

Vi var så heldige at Arendal fotoklubb stilte opp med fotografer som tok «hundrevis» av bilder under utstillingen. Vi vil gjøre oppmerksom på at bildene i sin helhet ligger på vår Flickrkonto, å ber om at bilder som brukes av utstillere, beholder fotografens signatur og at fotografen krediteres der dette er naturlig.
Om man ønsker bildet i et annet format/ størrelse – ta kontakt med den aktuelle fotograf.

Utstilling Sørlandets Hundehall 2016
Trykk på bildet for å komme videre til albumet.

Da vil vil ønske alle våre medlemmer masse lykke til med årets utstillinger -og vel møtt igjen på Søndeled 20 august 2016!