Vellykket sommeravslutning på Assev

Søndag 19.06. var 35 små og store samlet til sommeravslutning på Assev. Dette ble en skikkelig vellykket avslutning på en aktiv vårsesong med mye godt humør, flere konkurranser, stort lotteri og masse god grillmat, kaker og drikke.

Værgudene var til og med samarbeidsvillige! Som alltid når vi har sammenkomster av denne type, holder klubben både mat og drikke. Vi må spesielt takke arrangementskomiteen som hadde gjort en formidabel innsats og som aldri svikter når det skal stelles til fest. Et stort lotteri var også deres ansvar i tillegg til mat og drikke samt tilrigging.

Tusen takk også til alle bidragsytere som kom med kaker og lotterigevinster. Vi må også gi honnør til alle dere som sørget for gjennomføring av de forskjellig konkurransene.

Spesielt vellykket var vel fiskekonkurransen, men alle aktivitetene var med på å lage en flott stemning. Nå kan vi ta noen uker ferie alle sammen i full forvissning om at vi er en flott klubb av og for sine medlemmer.

Allerede 20. august er det utstilling på Søndeled. Derfor vil vi ha ekstra fokus på å trene utstillingsteknikk på Assev etter sommerferien og vi vil satse litt spesielt på «barn og hund» fram motutstillingen. Ta derfor gjerne med barna til trening på Assev!

Riktig god sommer til alle våre medlemmer og vel møtt etter sommerferien til nye aktiviteter.

Alle bildene fra sommeravslutningen kan sees på Flickr:
Sommeravslutning 2016«>