Vellykket sporprøve 28 mai 2016

Du kan tro vi har hatt en fin dag på Assev i dag, 28.05.2016. Aust-Agder Dachshundklubb arrangerte Ordinær Blodsporprøve og 1. del av Agdermesterskapet for Dachs 2016 med 19 påmeldte ekvipasjer til prøven, hvorav 3 ekvipasjer gikk sin prøve fredag ettermiddag.

Vi er så heldig å ha et flott samlingssted på Assev omringet av flott spor terreng. På grunn av nye regler blant annet om minimum avstand mellom sporene, samt at klubben tilbyr treningsspor for våre medlemmer i nærmeste terreng rundt samlingsstedet vårt, ble det i prøven også benyttet sporterreng utenfor Assev.

Litt venting blir det alltid på slike dager – men det hjelper når man kan fylle ventetiden med hyggelige samtaler over en kaffekopp rundt benkene mens solen varmer.

Etter dommermøtet var resultatene klare, og alle ekvipasjer fikk sine bedømmelser opplest og medaljer og premier fra vår sponsor, Royal Canin, ble utdelt. Klubben har 45-års jubileum i år, så alle prøvens deltakere fikk også med seg et flott sitteunderlag som en liten jubileumshilsen fra AADHK.

Fra resultatlisten har vi gleden av å gratulere:

1. prøvevinner 1pr HP: Lille Jøtuls E Fant med fører Bjørn Johannessen

2. Prøvevinner 1pr HP: Desperados Vilja med fører Bjørn Hvidsten Jensen

3. Prøvevinner 1 pr: Hellige Max med fører Helge Erga.

Mye dugnadsarbeid legges ned i forbindelse med en slik dag. Heldigvis har vi i klubben en gjeng med positive og velvillige hjelpere som stiller opp gang på gang. Vi ønsker derfor å sende en spesiell takk til:

Prøvens dommere: Bjørn A Knutsen (Prøveleder), Ragnar Aspholm (NKK representant), Tommy Jakobsen, Frank Sivertsen, Jøran Johnsen og Eva AW Ellingsen.

Prøvens sporleggere: Rune Johansen, Jørgen Idalen, Geir Skog, Stig Omunsdal og Bente Jonassen.

Takk også til sporkomiteen og arrangementskomiteen for deres bidrag både i forkant av -og på selve prøvedagen.

Til sist må vi også takke alle deltakere som i høyeste grad er med på å gjøre dagen trivelig. Vi ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

/Bente Jonassen