Sesongavslutning på Assev

Onsdag 28. september var det sesongavslutning på Assev. Det er blitt høst, og flere av våre medlemmer er nå klare for å ta med dachsen ut på jakt – eller opp i sofaen og foran peisen for de som foretrekker det.

Arrangementskomiteen hadde trommet sammen både god grillmat og kaker, og dekket langbordet der det alltid er hyggelig å samles. I tillegg til lotteriet var det også et par små konkurranser. Slike kvelder er med på å forsterke vårt gode miljø i klubben, og vi er heldige som har så mange som bidrar på hver sin måte til gode for klubben og fellesskapet. Et stort takk til dere alle.

Selv om det blir en stund til vi treffes på Assev igjen, er det fremdeles noen aktiviteter i høst. Ordinær drevprøve arrangeres i begynnelsen av november (påmeldningsfrist er 18.oktober), og bevegelige prøver holdes ut året. Videre blir det et medlemsmøte på Jakt- og Friluft i november (ytterligere informasjon vil komme).

Da tas det en pause fra våre ukentlige møter på Assev – oppstart i ny sesong 2017 vil nok bli rundt påske avhengig av om vinteren har sluppet taket… Takk for mange trivelige ettermiddager på Assev, håper vi sees vi igjen til våren.

Bilder fra avslutningen (Trykk på bildet for å gå videre til album på Flickr)
Sesongavslutning Assev