SOMMERAVSLUTNING PÅ ASSEV

Over 30 små og store var møtt opp til en trivelig sommeravslutning på Assev. Dagen startet kl 1000 for de som ville være med i fiskekonkurranse. Det ble ikke de store fangstene, men vinnere ble det. To barn som var med fikk begge flotte premier. De hadde fått akkurat like store fisk! Vinneren blant de voksne ble en av klubbens eldste, Jan P Pedersen.

Grillen ble tent opp mens fiskekonkurransen ble avsluttet. De fleste andre deltakerne var nå kommet, og alle kunne delta på natursti og flere artige konkurranser med flotte premier. Mens vi spiste grillmat, ble vinnerne av de forskjellige konkurransene kåret.

Etter grillmat ble det kaffe og kaker, og som vanlig et stort lotteri. Nå kunne alle som ikke vant i konkurransene få en sjanse til å vinne i lotteriet. Og premier var det i hopetall, men av en eller annen grunn har gevinstene en tendens til å havne hos flere av de samme loddkjøperne!?!
Været var ustabilt idag. Derfor rigget vi oss til under tak på utbygget til låven. Midt under bespisningen kom en skikkelig regnbyge, men ellers forgikk det meste uten sjenerende regn.

Takk til alle for en veldig hyggelig sommeravslutning på Assev, og en spesiell takk til alle som har gjort en innsats med tilrigging, mat, konkurranser, premier m.m.
RIKTIG GOD SOMMER