Onsdagstreff

Hei alle sammen,

Forrige onsdag hadde vi en flott dugnad, der benker er vasket og løv og rask er ryddet bort ut av låven. I dag fortsetter vi med «vanlig» onsdagstreff, der du har mulighet til å sette deg på liste for sportrening neste uke, samt være med på utstillingstrening om du ønsker det. Eller har du bare lyst til å treffes for en kaffe? Det er også mulig. Bente tar med seg noe lett servering til kiosken, pakket og forberedt iht covid regler, og vi har kaffe og drikke (merk smittevernstiltak nedenfor)

Smittevern:
Iht gjeldende restriksjoner har vi «lov» å treffes til uteaktiviteter. Likevel bør vi ha i minne den overordnede anbefalingen om å «begrense antall sosiale kontakter». Dette må hver og en av dere ha ansvar for og ta stilling til før dere komer på Assev. Det å møtes ute sies at har en lavere risiko for smittespredning enn å treffes innendørs, men vi har aldri noen garantier. Men det er dessverre høyt smittetrykk i vårt område for tiden, og vi vurderer hele tiden om vi må avlyse onsdagstreff. Det er viktig at alle tar smittevern og våre retningslinjer på alvor.

Vi har følgende retningslinjer når vi treffes på Assev:
– Registrer deg på lister (husk å sprite hånd FØR og ETTER du tar i pennen og listen)
– Bruk håndsprit – gjerne flere ganger i løpet av kvelden – Dette er tilgjengelig på Assev.
– Hold avstand – minst 1 meter.
– Vi ANBEFALER bruk av munnbind på Assev – av hensyn til hverandre. Spesielt om du skal trene utstilling, der det kan være vanskelig å overholde 1 meter hvis du vil vise hunden på bordet, men også om du sitter på benker nær andre. Klubben har kjøpt inn munnbind, og dette vil være tilgjengelig på Assev.
– Hvis du vil ha kaffe, husk å sprite hender før du tar i kanna, eventuelt bruk serviett når du løfter kaffekanna. Du kan også selvsagt ta med egen termos med kaffe.
– Husk: har du luftveis-/forkjølelsessymptomer eller er i karantene/ventekarantene, skal du selvsagt ikke komme på Assev.


Vel møtt på Assev kl 18 i dag.