Hverdagslydighetskurs.

Forrige uke var siste kurskveld på Hverdagslydighetskurset som ble arrangert i samarbeid med Hundetrener Randi Tjemsland. I 6 uker har vi fått en innføring i hvordan vi kan trene med hundene våre, og vi har vært innom forskjellige temaer som samarbeid, lek og belønning, hverdagslydighet som sitt, ligg, bli, gå pent i bånd og vi har øvet mye på innkalling. Vi har fått tips til passeringstrening og nyttige verktøy som selvkontrolløvelser og kontaktøvelser. Alle øvelser har blitt grundig forklart, og ikke minst har Randi forklart hvorfor og hvor de forskjellige øvelsene kan være nyttig, og hvordan hunden lærer og bygger erfaring (som kanskje har resultert i en noe uønsket – eller i alle fall en smule irriterende-  oppførsel fra våre 4-beinte. Vi har fått mulighet til å spør om råd om hvordan vi kan trene på de utfordringer vi har med vår hund, og sist men ikke minst har vi fått leke og prøve oss på triks og hinderløyper. Siste kurskveld fikk vi prøve oss på «rally lydighet», og alle kom gjennom løypa opp til flere ganger.

Vi takker Randi for et lærerikt og morsomt kurs. Det er en stund siden sist vi hadde et lydighetskurs i AADHK, og flere av deltakerene har allerede suprt om det er mulighet for flere kurs.

Om du er interessert i å følge Randi har hun egen facebook side og en blogg der du kan lese om noen av de temaer som vi har gjennomgått på kurset.

Link til facebook: (2) Hundetrener Randi Tjemsland | Facebook

Link til Randis blogg: Blogg – Hundetrener Randi Tjemsland

Kurs 1
Stor takk til hundetrener Randi Tjemsland ,for hyggelig og lærerikt kurs